Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől van ez a sok seb az...

Mitől van ez a sok seb az arcomon? (kép lent)

Figyelt kérdés

Már kicsit kezdek aggódni mert nem mostanában volt ennyi sebem az arcomon és nem tudom hogy mitől vagy mér.

[link]

2013. júl. 9. 15:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Bőrgyógyász gondolom még nem látott.

Eddig kezelted valamivel?

2013. júl. 9. 15:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem nem látott, és eddig csak arcszesszel kezeltem.
2013. júl. 9. 15:19
 3/12 anonim válasza:

Ne kezeld arcszesszel. Nem mindenre jó. Fertőtlenítő hatású az oké, de van amire NEM szabad használni!

Mindenképpen menny el bőrgyógyászhoz, mert átterjedhet máshová is, főleg ha fertőző. Gondolom a péniszeden akár nem szeretnél ilyet látni.. szóval gondolj erre amikor nem akaródzik elmenned! :)

2013. júl. 9. 15:27
 4/12 anonim válasza:
Nem lehet, hogy borotvalkozasnal a szad mellett is "felfele" huzod?
2013. júl. 9. 15:28
 5/12 A kérdező kommentje:

Hát a péniszemen nem is szeretnék ilyet de nem azzal van a gond hogy akaródzok elmenni hanem mire sorra kerülök az maga egy fényév.

Borotválkozásnál igen felfelé szoktam húzni úgy legalább nem szúr.

2013. júl. 9. 15:33
 6/12 anonim válasza:
100%
Ezek a sebek attól vannak,h elfertőzted a bőrödet (lehet,h a borotvával). A neve ótvar. Ha szerencséd van antibakteriális kenőccsel gyógyul(nagyon jó a Betadine),ha nem akkor gyógyszer is kellhet rá. És most szüneteltesd a borotválkozást is.
2013. júl. 9. 15:39
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor majd holnap elmegyek a patikába. Azt lehet tudni hogy kb mennyibe kerül?
2013. júl. 9. 15:44
 8/12 anonim válasza:
700 ft. körül van,de patikája válogatja,h pontosan mennyi.
2013. júl. 9. 15:45
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Csak azért úgy kb tiszta akartam lenni az árral hogy mennyibe kerül hogy mire számítsak. :) Még egyszer köszönöm neked, meg a többieknek is!:) Kicsit megnyugtattatok:)
2013. júl. 9. 15:50
 10/12 anonim válasza:
De eszembe jutott még valami. Vehetsz egy Antisepticum nevű kenőcsot is,az szerintem olcsóbb,de ugyanolyan jó.
2013. júl. 9. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!