Szerintetek most mit csináljak? Tényleg nem kellett volna leszednem?
Soha, de soha nem fogom megérteni, hogy miért nem engedi egy szülő a gyerekének, hogy szőrtelenítsen.
Mondd meg neki, hogy zavart a szőr, főleg ilyen rövidnadrágos - szoknyás időben.
nem oda kellett volna ted..
en a helyedb elkuldtem volna a budos bus pics_ba a testverem ha igy bearult volt!
Anyadnak meg egy konzervativ valaki..
sajnallak.
Miért hívta fel a bátyád ezzel anyukádat? :DDDDDD Elég abszurd telefonbeszélgetés lehetett. Tisztasági betét láttán is ilyen nagy a kíváncsisága, hogy kihez tartozhat? Ha a kukában találja meg, akkor is?
Szerintem ragaszd vissza a szőrt, mielőtt anyukád teszi meg!
13 évesen nem korai. Az én anyukám is azt mondta, amikor anno odaállítottam hozzá, hogy nagyon zavar a lábamon a szőr. De végül rábeszéltem, hogy hadd menjek el vele a kozmetikushoz, amikor megy, és majd ő megmondja. A vége az lett, hogy ott helyben azonnal legyantázta.
Én is annyit tudok mondani, hogy mondd el neki, hogy nem tudtad, mit csinálj, mert nagyon rosszul érezted magad a szőr miatt a lábadon, ő pedig nem engedte. Manapság ebben a korban már a legtöbb lány szőrteleníti a lábát, mert mára sajnos társadalmi elvárás lett a nők körében, kivéve, ha valakinek tényleg pihés a lába. :)
Sok sikert, majd írd meg, mi volt.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!