Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a félhosszú...

Mi a véleményetek a félhosszú húllámos hajról?

Figyelt kérdés

A hajam nem pont a vállamig ér kicsivel hosszabb.Ezzel nem is lenne olyan nagy gond csak nekem hullámos hajam van és néha úgy néz ki mintha kócos lenne. Pedig naponta sokszor fésülöm meg. Azt is mondják nekem hogy csak néha bemeséle magamnak, hogy kócos. Mi a véleményetek erről a fajta hajról fiúk-lányok:D?

13/L

2013. júl. 8. 22:21
 1/7 anonim ***** válasza:

tényleg kócosnak tűnik,nekem is ilyen hajam van(a teteje nem hullámos),sokan dicsérik,de van hogy 2percel a fésülködés után úgy néz ki mintha kócos lennék

20N

2013. júl. 8. 22:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen nekem is ez van:D
2013. júl. 8. 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez a kócos hajtípus :) Nincs vele gond, kis törődéssel lehet belőle nagyon szép is, pl mikor alszol akkor fond be, kicsit nedvesen, hogy legalább ne összevissza hullámos legyen, hanem kicsit rendezettebb. Kiengedve nem a legszebb a kócosnak tűnő haj, de felkötve, lófarokban, meg ilyesmik nagyon szép tud lenni.
2013. júl. 9. 00:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi:) Igen álltalában lófarokba hordom. Régebben még nem is volt olyan borzalmas amikor hosszú volt a haja de sajnos levágtam:(((
2013. júl. 9. 03:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Én imádom a természetes lágy hullámokat. Az én hajam abszolút tükröz engem: öntörvényű. :D Akkor és ott hullámosodik, és úgy, ahogy akar. Ezáltal a fülem melletti kis tincsek hajmosás után 2 napig gyűrűs göndörek, míg a hajam alsó néhány tincse laza hullámos, a felső része (a hajam legtöbb része) pedig szinte szögegyenes..

Szóval szerintem a laza hullámos haj nagyon jól néz ki, néhány praktikával pedig elérhető, hogy kicsit rendezettebb legyen. Az éjszakai fonat nagyon jó megoldás, valamint az is jó, ha kisebb csigákat tekersz a hajadból és hullámcsattal rögzíted éjszakára, ill. a zoknis, szivacsos hajcsavarós göndörítés. Ha csak a hullámokat szeretnéd hangsúlyozni, nem feltétlenül kell egész éjszakára így lennie a hajadnak, elég, ha csak 1-1,5 órára csavarod fel mondjuk a hajad, vagy csinálsz csigákat stb. :)

2013. júl. 9. 12:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi:))
2013. júl. 9. 12:49
 7/7 anonim ***** válasza:

szép,

én egyenesre száritom és akkor nehezebben kócolódik.

2013. júl. 9. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!