A aloe verat hogy kell felkeni vagy felvinni a hajra?
Figyelt kérdés
azt monták hogy jo rá!!!2013. júl. 8. 18:00
1/1 anonim válasza:
Szia! Bár még én is laikus vagyok a témában, azért leírom milyen infókra sikerült rábukkannom. Tehát. Nagyon jó házi pakolást lehet készíteni belőle mézzel, illetve tojás sárgájával keverve. Jót tesz a hajnak, ha az éppen használt balzsamodat gazdagítod vele, illetve többféle spray formájában lehet kapni, ezek állítólag szintén nagyon jót tesznek a hajnak. Gondolom te a növényből kicucált aloe gélre gondolsz. Ez az a rész, ami engem is nagyon érdekelne (ki kell öblíteni, vagy mit is kezdjek vele?!), de miután semmi érdemleges választ nem találtam azon kívül, hogy tök jó, így megpróbálkozom ezzel is, azzal is. Ma hajmosás után simán bekenem vele a hajam, öblítés nélkül. A tapasztalatokról pedig (ragacsos lett-e, stb...), holnap írok, vagy amint lesz időm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!