Mi az a módszer és eszköz amivel a legszebben lehet szőrteleníteni a bőrt anélkül hogy kipattogna? és mit lehet SOS csinálni a borotválkozás után kipattogott bőrrel? Tényleg SOS.
A szőrtelenítőkrém ugyanazt teszi mint a borotva, csak jobban irritálja a bőrt, károsabb.
Gyantázz.
Nekem az x-epil vált be. A veet nem volt elég hatékony.
De ki kell tapasztalni, vékonyabb szőrnél a veet sokkal jobb.
Az epilátor a legjobb. Magadnak is meg tudod csinálni, én 16-17 éves koromban először szedtem le vele teljesen egyedül mindenhol a szőrömet. Eléggé fájt, de ha nem akarsz kozmetikushoz menni, akkor ez az egyik legjobb megoldás. Fontos, hogy utána peelingelj, így eltünteted az elhalt hámsejteket és kevesebb lesz a benőtt szőrszál meg a piros pötty. További előnyei az epilátornak, hogy egy idő után ritkul tőle a szőr, a hónaljamon Pl. már nem is fáj a szedése.
Peeling után zuhanyozz le, majd egy-két óra elteltével használj bőrnyugtató testápoló krémet, ami nem túl tömény. Remélem tudtam segíteni.
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!