Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Babarózsaszín hajat szeretnék....

Babarózsaszín hajat szeretnék. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

színezővel festett vörös ( intenzív vörös ) hajam van , az alap színem szőkésbarna. kiterveltem hogy babarózsaszínt szeretnék, de nemtudom hogyan.:O találtam otthon szőke festéket és egy pici tincsben megpróbálkoztam hogy milyen lenne..nem fogta be sajnos a vöröst, pedig reménykedtem hogy leszívja rózsaszínre. :/

mit tegyek? vegyek szőkítőport és rózsaszín festéket? nem lehetne valami olcsóbb manőver? ( be pestre vagy esztergom 40-40 km azaz az már 2000 forint és még a festékek is..:S )

2013. júl. 6. 17:37
 1/6 A kérdező kommentje:
vagy ha esetleg veszek szőkítőt , avval megcsinálom és összekeverek egy vörös-szőke szinezőt és avval festem? vagy valami keveréses kombináció?
2013. júl. 6. 17:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

leszívatod a hajad szőkére, és veszel rózsaszín hajfestéket

vörösből sehogy se lesz rózsaszín

2013. júl. 6. 17:46
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Neked egy kis jó ízlés kéne inkább.
2013. júl. 6. 18:10
 4/6 A kérdező kommentje:
utolsó, neked meg egy jó adag nevelés:S
2013. júl. 6. 18:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Legolcsóbb módszer, hogy leszívatod szőkítős festék + 9% oxi kombóval. (Fodrászkellékesből: Kallos)

Aztán a babarózsaszínt meg legolcsóbban szintén Kallossal 0.65 (pink) mixtont keversz szőke festékbe. (Fodrászkellékes eladót kérdezd az arányról, nem sok kell a mixtonból a festékhez) Ehhez csak gyenge oxit használj.

[link]

Vagy drágább, de egyszerűbb megoldás, hogy veszel Alfaparf Jeans Colort és azzal befested.

2013. júl. 6. 19:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja és ha 2000 ft az utazás hogy boltba eljuss akkor inkább mindent rendelj a neten, mert még a postaköltség sincs 2000 ft és a neten minden olcsóbb is.
2013. júl. 6. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!