1/4 anonim válasza:
Nem. Én 2 éve kezdtem el használni olívaolajat a hajamra, mint hajpakolás. Minden hajmosás előtt teszem fel 1 órára.
2-3 hónap kell, mire talán 1 árnyalattal világosodik a hajad. Az olívaolaj nem intenzíven világosít a hajon, szóval ez időbe fog telni. Nekem most 2 év után kicsit ombre hatású a hajam. Felül az eredeti világosbarna hajam, alul pedig sötétszőke. Csak akkor látni a színbéli változást igazán, ha a hajam végét a tövéhez teszem. Akkor jó pár árnyalattal eltér egymástól.
Amivel hamarabb elérhetsz változást, az a C-vitaminos hajpakolást. Mostanában nagyon sokan ezzel világosítják a hajukat szép eredménnyel és már az első használat után is látványos a különbség.
2/4 anonim válasza:
Én éveken át használtam az olívaolajat hajpakolásként, mégis itt olvasom először, hogy van világosító hatása. Nálam bizonyosan nem volt. Többet érsz kamillával és citromlével, no meg persze napfénnyel.
3/4 randomgirlLOL válasza:
Tényleg nem használ elsőre, sokadik alkalomra azért igen. Én ricinus olajat szoktam tenni a hajvégekre - meglepően nekem ez világosította picit (kb. a 3. alkalom után már), látszott is, más is mondta, hogy világosabb. De egyáltalán nem volt feltűnő, csak természetes fényben látszott, meg ha az alját a tövéhez tettem. Legutóbb olívaolajat is kevertem hozzá, lehet, hogy így folytatom, hátha jobban világosít. :)
4/4 anonim válasza:
Ezt most valaki komolyan veszi? Nem , nem világosít....ami világosabbnak látszik, azt a nap szívta....A citrom talán teljesen enyhén világosíthat, de az sav, ugy hogy egyenlő arányban jobban tönkretennéd vele, mint az oxyval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!