Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olívaolaj egy alkalom után is...

Olívaolaj egy alkalom után is világosít már a hajon?

Figyelt kérdés

2013. júl. 4. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem. Én 2 éve kezdtem el használni olívaolajat a hajamra, mint hajpakolás. Minden hajmosás előtt teszem fel 1 órára.

2-3 hónap kell, mire talán 1 árnyalattal világosodik a hajad. Az olívaolaj nem intenzíven világosít a hajon, szóval ez időbe fog telni. Nekem most 2 év után kicsit ombre hatású a hajam. Felül az eredeti világosbarna hajam, alul pedig sötétszőke. Csak akkor látni a színbéli változást igazán, ha a hajam végét a tövéhez teszem. Akkor jó pár árnyalattal eltér egymástól.

Amivel hamarabb elérhetsz változást, az a C-vitaminos hajpakolást. Mostanában nagyon sokan ezzel világosítják a hajukat szép eredménnyel és már az első használat után is látványos a különbség.

2013. júl. 4. 12:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Én éveken át használtam az olívaolajat hajpakolásként, mégis itt olvasom először, hogy van világosító hatása. Nálam bizonyosan nem volt. Többet érsz kamillával és citromlével, no meg persze napfénnyel.
2013. júl. 4. 13:20
 3/4 randomgirlLOL ***** válasza:
Tényleg nem használ elsőre, sokadik alkalomra azért igen. Én ricinus olajat szoktam tenni a hajvégekre - meglepően nekem ez világosította picit (kb. a 3. alkalom után már), látszott is, más is mondta, hogy világosabb. De egyáltalán nem volt feltűnő, csak természetes fényben látszott, meg ha az alját a tövéhez tettem. Legutóbb olívaolajat is kevertem hozzá, lehet, hogy így folytatom, hátha jobban világosít. :)
2013. júl. 4. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt most valaki komolyan veszi? Nem , nem világosít....ami világosabbnak látszik, azt a nap szívta....A citrom talán teljesen enyhén világosíthat, de az sav, ugy hogy egyenlő arányban jobban tönkretennéd vele, mint az oxyval.
2013. júl. 4. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!