Mit gondolsz a színes hajról?
tincsnek nagyon jól néz ki, egy piros/rózsaszínt szívesen festetnék a hajamba, de hogy az egész haj olyan legyen
áh... az már nem tetszik
nálunk a középben van egy csaj kb hátközépig érő haja van...
ez fehér és benne lila (élénk) meg fekete tincsek vannak...
hmm... na az olyanok nagyon tetszenek :)
ha csak tincsek vannak benne, az nagyon jól néz ki általában. Bár a pink-szőke párosítás fantáziátlan és uncsi...
Ha viszont valakinek az egész haja valami élénk, természetellenes színre van festve, az rettentő hülyén tud kinézni
22/L
nem természetes ezért nem tetszik
21/f
nekem volt lila tincsek.. Hát vissza gondolva.. Úristen mekkora gááz ember voltam. Beálltam 1 kikúrt sablon sorba.
Am most bnőmnek olyan a feje, h az egész full szőke és a frufruja pedig lila. De nagyon rikító lila. Hát betegesen gyerekes. Minden egyes ember beszól neki az utcán aki elmegy mellette stb.. De ha neki ez kell.
Sztem természet ellenes, meg alapból is gázul néz ki.
Szerintem nagyon jól néz ki ha szépen van megcsinálva.
Nekem kék-szőke volt sokáig, mindenkinek tetszett, 1-2 ember hülyének nézett miatta de az meg kit érdekel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!