Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit gondolsz a színes hajról?

Mit gondolsz a színes hajról?

Figyelt kérdés
gondolok a pink/kék/zöld/lila hajú/tincsű emberekre:)
2009. okt. 16. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

tincsnek nagyon jól néz ki, egy piros/rózsaszínt szívesen festetnék a hajamba, de hogy az egész haj olyan legyen

áh... az már nem tetszik

2009. okt. 16. 16:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

nálunk a középben van egy csaj kb hátközépig érő haja van...

ez fehér és benne lila (élénk) meg fekete tincsek vannak...

hmm... na az olyanok nagyon tetszenek :)

2009. okt. 16. 16:03
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Hát általában ugye punk-oknak színes az egész haja.Azokon jól áll,de hogy egy lánynak mondjuk az egész feje lila legyen,az már ciki.Amúgy a színes tincsek szerintem csak feldobják a frizurát.
2009. okt. 16. 16:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

ha csak tincsek vannak benne, az nagyon jól néz ki általában. Bár a pink-szőke párosítás fantáziátlan és uncsi...

Ha viszont valakinek az egész haja valami élénk, természetellenes színre van festve, az rettentő hülyén tud kinézni

22/L

2009. okt. 16. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:

nem természetes ezért nem tetszik

21/f

2009. okt. 16. 16:45
 6/9 anonim ***** válasza:

nekem volt lila tincsek.. Hát vissza gondolva.. Úristen mekkora gááz ember voltam. Beálltam 1 kikúrt sablon sorba.

Am most bnőmnek olyan a feje, h az egész full szőke és a frufruja pedig lila. De nagyon rikító lila. Hát betegesen gyerekes. Minden egyes ember beszól neki az utcán aki elmegy mellette stb.. De ha neki ez kell.

Sztem természet ellenes, meg alapból is gázul néz ki.

2009. okt. 16. 17:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon jól néz ki ha szépen van megcsinálva.

Nekem kék-szőke volt sokáig, mindenkinek tetszett, 1-2 ember hülyének nézett miatta de az meg kit érdekel:)

2009. okt. 16. 19:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik:) Szeretem a feltűnő dolgokat:) Nekem most piros , de egyszer láttam egy olyan jó hajat..áá..fehér-rózsaszín volt :D
2009. okt. 16. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon csúnya
2009. okt. 17. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!