Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, hogy minél hamarab...

Mit tegyek, hogy minél hamarabb elmuljon a pattanás utáni heg?

Figyelt kérdés
csunya nagy pattanásaim voltak ezért , behintőporoztam h leszáradjanak de a var hamarabb lejött és nagyobb piros foltok maradtak az arcomon 3 is és nagyon csunya mit tehetnék ,hogy elmuljon mihamarabb?
2009. okt. 16. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez akkor most piros folt vagy heg? mert nem mindegy. Ugyanis a heget nem lehet vagy nagyon-nagyon nehezen idővel lehet eltüntetni vagy javítani, kiskimítani, hogy kevésbé látszódjon.
2009. okt. 16. 13:09
 2/4 A kérdező kommentje:
bocsánat seb
2009. okt. 16. 15:02
 3/4 anonim ***** válasza:

ha van akkor kend be neogronormon kenőccsel. Ugye jól írom? :) hámosít, vagy fújd be aloe vera sprayvel, ha van aloe vera növényed, a levelét késsel végd el, és a lét csöpögtesd a sebre.

Az alo vera a legjobb sebre és minden másra.

Vagy ha van aloe vera Forstet vagy propolisz krémet.

Ismered a forevert? ha van kezeld azzal.De sztem jó a camilla is, főzzél kamillát és borogasd vele, mert igaz gyulladáscsökkentő és sebre is jó.Valamint fertőtlenít.

2009. okt. 16. 17:48
 4/4 anonim válasza:
én is a neogranormont ajánlom - tényleg szanál. de az aloe vera is tud segíteni
2011. máj. 6. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!