Tartós hajegyenesítésről mi a véleményetek?
www.cityszepseg.hu itt mindent megtalálsz a tartós hajegyenesítésről. A szalonnak van egy email címe is, itt kérhetsz tanácsot.Én is kértem anno, mert tartós hajegyenesítést akartam és töredezett is volt a hajam. Sajna a választ már kitöröltem, így nem tudom neked bemásolni.
A lényeg azt írták, hogy csak egészséges hajnál vállalnak tartós egyenesítést, mivel az is roncsol, de úgy szokták, hogy felmárik a haj állapotát, és ha nem nagyon van roncsolódva megcsinálják.
Hogy hullámos-egyeneset akarsz és ez egoldható-e szerintem erre is tunak választ adni.
Írj nekik :-)
A honlapon képek is vannak fent.
Ha a krémmel való egyenesítésre gondolsz, azt megtapasztaltam úgyhoyg be tudok róla számolni :).
Elég göndör hajam van pár éve volt kiegyenesítve 2x3 hónapra. Beszárítás nélkül semmit se ért a dolog és így is kellett hozzá hajformázót venni. Magától mikor száradt ugyanolyan göndör lett mint volt. Nem tette tönkre a hajam semmi baja nem lett...csak nem volt se egyenes se hullámos. Csak olyan mint egy haj amit megpróbáltka egyenesíteni de nem sikerült. Nem a fodrásszal volt a baj, inkább a hajammal, mivel túl göndör az egyenesítéshez, hullámos meg nem lesz soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!