Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sötét, csokibarna hajba...

Sötét, csokibarna hajba szerintetek milyen a szőke melír?

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett ez a kombináció:) Hosszú mell alá érő, csokibarna, alul szőke hajam van, fufruval, barna a szemem. Gáz lenne a szőke melír? Esetleg tudtok képet linkelni mert nem találtam a googleba:)
2009. okt. 15. 15:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hmm az első kép inkább valami világosabb barna melír. Én olyasmit szeretnék mint ami a második képen látható:)
2009. okt. 19. 21:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha véleményre vagy kíváncsi nekem egyáltalán nem tetszik. Szerintem nagyon elüt. Max ilyen világosbarna-szőke párosítás, de inkább semmilyen.
2009. okt. 19. 22:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem rossz. :) Egyik barátnőmnek sötétbarna állig érő haja volt, és abba voltak szinte fehér tincsek, rövidebbre vágva. Mintha szalmaszálakat szúrkált volna a fejébe :D
2010. aug. 23. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!