Intenzív vörös hajfesték a Palette-től szerintetek miért engedi a színét hajmosáskor még 1 hónap után is?
Egy hajfestéknek nem kellene tudtommal engednie a színét folyamatosan minden hajmosásnál, de ez engedi és ez rendes hajfesték, nem sampon! Szerintetek miért? Lassan szeretném újrafesteni, de ez végett nem tudom hogy maradjak-e a vörös színnél vagy inkább váltsak át más színre...
Köszönöm a válaszokat :)
Azért, mert a hajfestékek szabványa megváltozott. Sok olyan anyagot nem engedélyeznek már amit korábban, mert rákkeltőek stb, de emiatt a festékek minősége is romlott.
Anno 8 éve mikor elkezdtem festeni a hajam (feketére) a 3. mosásnál már nem volt semmi, viszont egy éve mikor elkezdtem lenöveszteni és már vagy fél éve nem volt festve a hajam még akkor is engedte a színét, és ez már így is marad.
Azért, mert a hajfestékek szabványa megváltozott. Sok olyan anyagot nem engedélyeznek már amit korábban, mert rákkeltőek stb, de emiatt a festékek minősége is romlott.
Anno 8 éve mikor elkezdtem festeni a hajam (feketére) a 3. mosásnál már nem volt semmi, viszont egy éve mikor elkezdtem lenöveszteni és már vagy fél éve nem volt festve a hajam még akkor is engedte a színét, és ez már így is marad.
Jah és nem érdemes más színre váltani, egyedül a szőke nem enged amúgy mindegyik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!