Ti is nyomkodjátok egymás pattanását mások előtt (akár látja a 3. ember akár nem)?
Figyelt kérdés
Tehát ott vagy a pároddal és neki állsz a pattanását nyomkodni mások előtt vagy épp ő a tiédet?2013. jún. 29. 18:10
1/12 anonim válasza:
Nem, ez magánügy. A seggemet se vakarom mások előtt.
2/12 anonim válasza:
Ez gusztustalan, ki kíváncsi rá, hogy kifröccsen a cucc a bőrötökből?
3/12 anonim válasza:
fúj!
én csak a magam pattanását nyomkodom, azt se mások előtt.
4/12 anonim válasza:
En eleve nem nyomkodom maset, de a sajatomat se szoktam mas elott. Egyebkent szajvonal felett van egy vekonyka vena, amibe remekul bele lehet passzirozni a gennyt. Ha ez megtortenik, bekerulhet az agyi erekbe, aminek agyverzes a kovetkezmenye. Nem vagyok maniakus, megertem, ha valaki kinyom 1-2 pattanast, de ha sok van, es csunyan gyulladtak, ne nyomkodjatok, mert veszelyes.
5/12 anonim válasza:
sztem ez iszonyú nagy faragatlanság :-) csak a legparasztabbak csinálnak ilyet.Mármint mások előtt.Otthon nem gáz.
8/12 anonim válasza:
Én asszem,most elmegyek hányni!
10/12 anonim válasza:
Nekem nem nagyon van pattanásom, soha nem is volt, max évente 2. De viszont a férjemnek van, de soha nem mások előtt nyomkodja. Még én sem nagyon szoktam látni, pedig nem undorodom tőle. Ha nekem nagy ritkán van akkor ő, szigorúan otthon, mindenki nélkül, kinyomja nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!