Milyen szín állna jól a hajamban?
Figyelt kérdés
Sötétszőke a hajam, a szemem zöldesbarnás (mikor milyen), a szemöldököm pedig szintén ilyen sötétszőke, majdnem barna.
Most növesztem a hajamat, már kicsit váll alá ér, és ha hosszabb lesz, szeretnék bele valamilyen színt. Én a lilára gondoltam, vagy a kékre, de nem tudom. Ki szeretném kérni a véleményeteket, hogy szerintetetek milyen szín állna jól?
2013. jún. 28. 09:43
1/1 anonim válasza:
Én a természetes hajszín híve vagyok! Ha már mindenképpen festés mellett dönt valaki, akkor pedig az egyszínű haj még az elfogadható számomra, semmi melír, semmi ombre (ami most nagy divat)...
Tehát én nem raknék semmilyen színt a hajadba, főleg nem olyan extrémet mint a kék, vagy a lila.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!