Ma vettem a képen látható csokis gyantapatront. Meleg vízzel is feltudom melegíteni? A tetején lévő görgő az megfog mozdulni, ha a gyantapatront felmelegítem?
Figyelt kérdés
Első gyantázásom lesz, és ebben szeretnék tanácsot kérni.Valójában spontán ötlet volt gyantát venni gyantacsíkkal. Neten már olvasgattam róla, csak azért jobb, ha még megkérdezem is.
2013. jún. 27. 15:23
1/3 anonim válasza:
a vizet kb 80 fok körülire kell felforralni, de nem tudom mennyi idő alatt fog megolvadni a gyanta. nekünk a gyantamelegítőbe fél óra kell.
amire ügyelnek kell, hogy a gyantázni kívánt felületet hintőporozd be vékonyan és utána a szőr növekedésével megegyezően kent fel a gyantát. a lehúzást meg ellentétesen kell, úgy hogy párhuzamos maradj a bőrfelülettel. ezzel kiküszöbölheted, hogy a szőrszálakat félig tépd ki és nem fognak begyulladni sem a szőrtüszők. utána olajjal(lehet ét vagy babaolaj) azzal le tudod szedni a maradék gyantát a bőrödről.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. jún. 27. 15:48
3/3 anonim válasza:
Ha van mikró, akkor abban melegítsd inkább fel a gyantát. Nem kell sokáig, ha megnyomkodod és jön ki belőle akkor jó. Vízben is lehet persze, de akkor figyelj hogy a görgős rész ne merüljön el, mert belefolyik a víz, ami nem túl jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!