Ez igaz? Ha tobbszor ugyanolyan szinure festem a hajam akkor az már ki se kopik csak nagyon picit?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 14:23
1/4 anonim válasza:
a felső réteg kopik, ugyanolyan ronda...én barnára festetem, és bizony 6 hét után mindig látszik, hogy kopott a színe, a hajam is szalmásabb, pedig igazán kímélem
2/4 anonim válasza:
De kikopik, mert engedi a színét, meg a nap is kiszívja. A barna kopott barna lesz, a szőke meg sárga színű. Ha többször fested, akkor csak több pigment lesz benne, ettől látszik élettelibbnek a haj.
3/4 A kérdező kommentje:
nkm olyan feher a hajam most az ha kopik mien lsz ?
2013. jún. 26. 15:42
4/4 anonim válasza:
Besárgul, mert gondolom azért fehér, mert hamvasszőke. Vagy ha gyakran a végére is raksz festéket, akkor a lila pigmentektől belilul az elvékonyodott hajad, vagy egyszerűen csak letörik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!