Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hajszínezőt ajánljátok?...

Melyik hajszínezőt ajánljátok? Directions vagy Palette Color Shampoo? Vagy ha esetleg valami mással ami kimosható és pár hónap alatt kijön?

Figyelt kérdés
sötétbarna a hajam és feketét szeretnék:) nem volt még festve

2013. jún. 25. 22:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Én csak a Palette Color Shampoot ismerem, mert abból használom most a világosbarnát, úgyhogy tudd, hogy ez nem kimosható. Még évekkel ezelőtt én is feketére festettem ugyanezzel, és az végleg benne is maradt.
2013. jún. 26. 08:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én pedig pont a Directions-t használom, Atlantic blue-t asszem. Ki van szívva hozzá a hajam, és nem várom meg, hogy kijöjjön belőle, igaz hamarabb fakul, mint amit eddig hasznltam (Alfparf Jeasn's colour Pink) de nem hiszem, hogy valaha is ki tudnám belőle szedni teljesen.
2013. jún. 26. 14:16
 3/3 A kérdező kommentje:
mindenkitől mást hallok a color shampootól, ki kell fakulnia csak ha töredezett a hajad és beleépül akkor nem. és 2. válaszoló a Directions-t hol lehet beszerezni?:)
2013. jún. 26. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!