Melyik hajszínezőt ajánljátok? Directions vagy Palette Color Shampoo? Vagy ha esetleg valami mással ami kimosható és pár hónap alatt kijön?
Figyelt kérdés
sötétbarna a hajam és feketét szeretnék:) nem volt még festve2013. jún. 25. 22:51
1/3 anonim válasza:
Én csak a Palette Color Shampoot ismerem, mert abból használom most a világosbarnát, úgyhogy tudd, hogy ez nem kimosható. Még évekkel ezelőtt én is feketére festettem ugyanezzel, és az végleg benne is maradt.
2/3 anonim válasza:
Én pedig pont a Directions-t használom, Atlantic blue-t asszem. Ki van szívva hozzá a hajam, és nem várom meg, hogy kijöjjön belőle, igaz hamarabb fakul, mint amit eddig hasznltam (Alfparf Jeasn's colour Pink) de nem hiszem, hogy valaha is ki tudnám belőle szedni teljesen.
3/3 A kérdező kommentje:
mindenkitől mást hallok a color shampootól, ki kell fakulnia csak ha töredezett a hajad és beleépül akkor nem. és 2. válaszoló a Directions-t hol lehet beszerezni?:)
2013. jún. 26. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!