Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek jól néz ki egy...

Szerintetek jól néz ki egy lányon félig leborotválva a haja? És mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

#haj #hajápolás #frizura #extra #Féloldalas haj
2013. jún. 25. 14:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
undorító, és nagyon rácseszel, amikor nő vissza.
2013. jún. 28. 15:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Láttam már olyat ami tetszett, és a csajnak is jól állt, sötétebb barna haja volt, egyik oldal felnyírva de nem kopasz és olyan zöldes-kékesre volt festve benne fekete tappancs nyomok :) Bár a tappancs nyomokkal valamiért alapól elfogult vagyok :)

Mondjuk én sose vágatnám ilyenre a hajam, de ha valakinek ez tetszik, és jól érzi magát úgy, akkor nem számít ki mit mond, szerintem.

Egyébként meg aki platinaszőkére festi a haját az is csak feltűnősködni akar ennyi erővel, és őt még se szólják úgy le mint aki felnyíratja a haját....

2013. júl. 1. 13:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem jol nez ki, de nem mindenkinek all jol. Foleg ha teljesen le van borotvalva.

Egyszer lattam egy nagyobb darab csajt, jo kerek fejjel, neki teljesen kopasz volt oldalt. Meg sminkkel is ugy nezett ki mint egy frissen szabadult, sokat megelt bortontoltelek.. :D Egyaltalan nem nezett ki jol, es smink nelkul azt lehetett volna hinni hogy pasi...

2014. febr. 9. 01:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem bejön, és nagyon sajnálom, hogy időközben kiment a divatból.

Annál csak az tetszik jobban, ha az egész feje le van borotválva.

2021. ápr. 15. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!