Be merjem vállalni a vörös hajat?
Fehér bőrű, zöldesbarna szemű, gesztenyebarna hajú lány vagyok. Nagyon tetszik a rézvörös haj, sokak szerint jól is állna a bőrömhöz és szememhez, mert a sötétbarna elvileg sápasztja az arcomat, pedig alapból elég fehér.
Továbbá szerintem a személyiségemhez is jobban illene a vörös.
Az lenne a kérdésem hogy meg merjem e kockáztatni, mert a hajam elég érzékeny, annak ellenére hogy viszonylag vastag szálú hamar töredezik. Úgyhogy kb ott vagyok hogy amennyit nő egy hónap alatt (kb fél centi) annyit már le is lehetne vágni a végéből...
Az meg a másik, hogy a sötétbarna lenövés nem lehet valami szép látvány egy vörös hajnál.
Ettől tartok egy kicsit tehát hogy nem lenne-e nagyon káros ha mindig festve lenne ezentúl?
(Nem tudom a világosítás előtte szükséges-e, egyszer voltak festve vörös csíkok a hajamba, fakítás nélkül is szépen megfogta)
Köszi a válaszokat!
Sajnos a színező nem fogja be a hajamat vörösre, legalábbis inkább csak a fényben látszik az árnyalat.
Most hennázva van nekem amúgy, tényleg jó, viszont ugye nem világosít, ezért nem tudom elérni vele a megfelelő hatást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!