Göndör vagy hullámos hajú lányok, hány naponta mostok hajat?
Figyelt kérdés
Nekem 3 naponta kell megmosnom mert a hullámok kijönnek belőle és csúnya kócos, igénytelen lesz :S2009. okt. 13. 14:06
1/5 anonim válasza:
Próbáld ki DM-es Balea pumpás hajlakkját. Szép loknis marad tőle a hajam, és nem lesz "boszorkányos". :) De ettől függetlenül kb 4 (-5) naponta mosok hajat. :)
20/L
2/5 anonim válasza:
Hetente 2-3 alkalommal mosok. Kicsit zsírosodik sajnos. Ezek a pumpás cuccok tényleg jók arra, hogy visszagöndörödjön loknisra. :D
3/5 anonim válasza:
Amikor még nem volt hajvasaló és hosszú, hullámos volt a hajam, akkor velem is ugyanez volt: kócosnak, igénytelennek éreztem néhány nap után, így heti 2-szer biztosan megmostam, időnként 3-szor is (főleg nyáron, amikor a nap jól hazavágta).
5/5 anonim válasza:
Régen én is mindig gyakran mostam hajat, de szerintem fölösleges volt 2 naponta.Most már csak heti 2-szer mosom meg.Amúgy nekem is kijönnek belőle és igénytelen lesz egy pár nap múlva..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!