Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Túlszedett szemöldökkel mit...

Túlszedett szemöldökkel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Szemöldököm sötétbarna, vastag és erős szálú. Már évek óta szedem, nem is nő már vissza eredeti állapota szerint, és most jöttem rá, hogy a hossza nem megfelelő:

[link]

az ábra szerint mind a két végénél hosszabbnak kellene lennie, hogy jól álljon.

Mit kezdhetnék vele?

2013. jún. 22. 22:01
 1/6 anonim válasza:
Szemöldökceruza vagy szemöldökpor :) L
2013. jún. 22. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem hogy nem nő vissza rendesen, de visszanőtt, csak idő kérdése, a szőr nem állandóan növekszik, vannak időszakok mikor nem nő, de aztán újra megindul. Addig meg rajzold meg a hiányzó részt.
2013. jún. 22. 22:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Biztos buta kérdés, de a port mi tartja a helyén? :)
2013. jún. 22. 22:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is pont ezzel küzdök..érdekes, a jobb szemöldököm már tök jól kezd visszanőni, a balnál pedig ott árválkodik 2-3 szál..én néha kenek rá ricinus olajat, bár őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy segít-e:D
2013. jún. 22. 22:54
 5/6 anonim válasza:
Én porként szemhéjpúdert használtam egy időben és tényleg fenntmaradt, csak sminklemosóval tudtam leszedni :) L
2013. jún. 24. 11:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Szemöldökceruza. Másfél perces rutin, egész nap ott marad, egyszerű és gyors.:D
2013. jún. 24. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!