Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha pattanásos vállal megyek...

Ha pattanásos vállal megyek ki napozni, akkor a nap segít őket leszárítani, vagy épp hogy beleégeti a bőrömbe, és még nehezebben fog eltűnni?

Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 09:38
 1/3 anonim válasza:
0%
A nap nem segít a pattanáson, használj rá megfelelő krémet vagy szeszt. Amíg az megteszi a hatását alapozd le, hogy ne érezd magad rosszul miatta. :)
2013. jún. 22. 10:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Rém marhaságot írt az első válaszoló. A nap a legjobb "szer" a pattanások ellen. Nem kelll semmiféle kencefice, mert baromság... Anno az én hátam nagyon problémás volt... Az arcom tiszta volt, de a hátam nagyon csúnya volt... Történt egy nap, hogy kifeküdtem napozni.. A hátam csúnyán összeégett a napon. De mikor megnéztem a tükörben, csodálkozásomban még sikítottam is. A pattanásaim eltűntek.. Mintha kicserélték volna a bőrömet.. vagy nem is tudom. Bekentem a hátamat körömvirággal, ami segített a leégés ellen. Gyönyörű lett a bőröm a naptól. Azóta nem olyan a bőröm. Bár van 1-2 pati rajta, de a nap nekem a "csodaszer". Nem égett bele, leszárította. Eltűnt.

Ne halgass ezekre az idiótaságokra... semmiféle kencefice nem ér fel a nap által kibocsátott vitaminnal. Napozz és meglátod miről beszéltem! Tapasztalatból mondom!

2013. jún. 22. 22:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm 2.:)

Kifogom próbálni mindenképp, de jelenleg szakad az eső.:D:/

2013. jún. 24. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!