Mit csinálhatnék ezzel?
Figyelt kérdés
Régen elég sokat vagdostam magam (nem divatból). Most, ahogy lebarnultam, mind elöjöttek a csíkok a kezemen, sokkal sötétebbek, mint a karom többi része. Kentem már rá alapozót, nem segít. Már elég sokan megkérdezték, mik azok ott az alkaromon meg a csuklómon. Segítsetek, hogyan tudom ezt
valahogy halványítani/eltütetni (gondolom ezt nem lehet)? Help, mert már nagyon el vaygok keseredve... :(
2013. jún. 21. 23:58
1/4 anonim válasza:
Maximum műtét tud rajta segíteni. Az viszont eléggé könnyedén. Nem tudom, hogy volt ennyi eszed, de ez jó lesz tanulságnak abban biztos vagyok. Vigasztaljon az, hogy mások sokkal durvább dolgokat csinálnak magukkal és bánják meg később. A te eseted még nem is tűnik hozzájuk képest durvának.
2/4 A kérdező kommentje:
Lehet csak zavaró, hogy kb 15cm. a karomból teljesen össze van vagdosva, körbe az egész.
Hülye voltam, de azért ez elég kemény büntetés érte. :(
2013. jún. 22. 00:35
3/4 anonim válasza:
Értem :( Esetleg még a tetoválást tudnám javasolni. Ha az nem segít, akkor bőrátültetés :( Máskülönben egész életedben látszódni fog sajnos.
4/4 anonim válasza:
Ha az nem segít helyett, Ha az NEM TETSZIK-et akartam írni, bocsánat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!