Szeretném befesteni holnap a hajam. Egyáltalán lehetséges ez leszívatás nélkül?
Figyelt kérdés
Ilyen színű hajam van: [link]
és ilyet szeretnék: [link]
segítenétek nekem? egyáltalán találok én ilyen festéket valahol?
2013. jún. 20. 17:41
1/7 anonim válasza:
ezt nagyvalószínűséggel le kell szívni
3/7 anonim válasza:
ha világosabb hajat akarsz az eredetinél akkor muszáj lesz
4/7 A kérdező kommentje:
köszi
2013. jún. 20. 18:35
5/7 anonim válasza:
mindkettőhöz le kell, mert mint ahogy az előző is írta világosabb. Nekem is volt lila hajam, kicsit sötétebb is volt, mint az eredetim, de még így is le kellett szívni. hogy a kívánt színt kapjam.
6/7 anonim válasza:
Én ezt úgy csináltam, hogy extra világos szőkébe kevertem kicsi lila és pink mixtont, így hasonló színt kaptam mint a második linkeden. És az én hajam sötétebb barna volt. Külön leszívatni nem kellett.
7/7 anonim válasza:
de az extra világos szőkében már alapból van leszívó nem ? :D legalább is én így tudom, de javítsatok ki ha tévedek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!