MI a véleményetek a GARNIER Ultra Doux Regeneráló sampon Avokádó és karité Regeneráló sampon és balzsamjáról?
Belinkelem ide a képét, ha esetleg valaki nem tudná hogy néz ki:
Nekem eléggé szénaboglyás a hajam a tapintása olyan mint a dróté :) Szerintetek puhává varázsolja a hajkoronámat?
És milyen fajtát használsz ,mert az Ultra Doux-nak van sok féle változata.Milyen a hajtípusod? Szálkás,sima ,....?
:)
Én csak a sampont használtam, de teljesen meg voltam vele elégedve. Azt nyújtotta amit ígért, és tényleg nagyon puha lett tőle a hajam, bár kicsit mintha fokozta volta a zsírosodát.
Egyébként nekem gyorsan zsírosodó, vastagszálú, dús hajam van. :)
14/L
Nekem ez a kedvenc samponom :)
Igaz, hogy én a balzsamját nem próbáltam, de a samponból már 2dobozzal elhasználtam, most tervezem megvenni a harmadikat. Nekem nagyon dús és vastagszálú göndör hajam van, amit a sok vasalással sikeresen eltörtem :S már nagyon durva tapintású volt, de ez a sampon nagyon szépen rendbe hozta. Puha és fényes lett tőle a hajam. az illata pedig isteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!