Házilag szőkülés?

Figyelt kérdés
fekete volt a hajam leszivattam magamnak 2x most szép barna de én szőke akarok lenni platinaszőke.hányszor kellene leszivatnom még hozzá a hajam szerintetek?nem megyek fodrászhoz ha a feketét perfektül kiszedtem úgy a hajamból hogy semmi baja akkor ez is menni fog csak nem tudom hányszor kéne leszivatnom.most barnára van festve amúgy mert mikor kiszedtem belőle a feketét ugye ilyen vöröses lett és barnára festettem
2013. jún. 20. 02:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Vannak nagyon jó színtelenítő porok és festékek amik 9 árnyalatot is világosítanak, ha eltérő hajszínt szeretnél mindenképpen ezekkel érdemes próbálkozni mielőtt a kívánt hajszínre fested. Viszont nagyon-nagyon megviseli a hajadat ha feketéből világosítasz. Használj hajregenerálót is mellé.
2013. jún. 20. 05:43
 2/2 anonim ***** válasza:
:D a feketét te sem és fodrász sem szedi ki perfektül szőkére, hogy semmi baja se legyen. Fokozatosan, 2-3 heti szünettel lehet szőkíteni és a pihentetés idejében ápolni ezerrel.
2013. jún. 20. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!