Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szőrszőkítés meddig "tartós"?

A szőrszőkítés meddig "tartós"?

Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy hallottam hogy a szőkítés csak átmeneti megoldás, mert ha visszanő, ugyanolyan fekete lesz. a kérdésem az lenne, ha olyan helyen szeretném szőkíttetni, ahol nem szőrtelenítek, akkor is egy idő után "visszafeketedik" ? nincs rá valami megoldás hogy tartós legyen? mert legyantázni meg nem akarom, annyira nem durva, (hátról van szó) csak nagyon látszik, mert fekete. Segítsetek!
2013. jún. 19. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs sajnos a szőkítő csak az adott területen szőkíti ki ami utána nől az az eredeti szín lesz.
2013. jún. 19. 15:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem olyan durva szerintem akkor jársz a legjobban ha nem nyúlsz hozzá. Én anno kipróbáltam a szőkítőt, csípett, viszketett, és jobban kiszedte a bőröm színét mint magát a szőrét... Mellé igencsak feltűnő volt így is a dolog, ha nem jobban. Amúgy semmiképp se lesz tartós, a szőr folyamatosan növekszik, csak kopik a vége, így ezért nem látjuk a hosszbeli különbséget. Idővel szépen lassan lenövést fogsz tapasztalni, mint mások hajánál. Ha rám hallgatsz akkor ne szőkítsd ki, nem éri meg.
2013. jún. 19. 15:06
 3/5 anonim ***** válasza:
én a bajszomat szoktam szőkíteni, 1 hét után már kezd látszódni, de 2 hetente szoktam általában
2013. jún. 19. 22:47
 4/5 anonim ***** válasza:
1-2 hétig tartós csak. Ha meg fekete a szőröd akkor lehet hogy csak sárgát csinál belőle, az még feltűnőbb lesz.
2013. jún. 20. 00:39
 5/5 A kérdező kommentje:
értem, köszi a válaszokat, akkor ezt még jócskán átgondolom! :)
2013. jún. 20. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!