Milyen fajta fekete hajfestékkel fessem be a hajam hogy NE legyen kék árnyalatú?
Figyelt kérdés
Régebben befestettem már full feketére de napfényben... hát... mint valami törp... nagyon kék volt... hallottam hogy ha sötét barnával festeném be akkor fekete lenne. de ez igaz?
16
2013. jún. 17. 15:55
1/3 anonim válasza:
az alap hajszíntől függ
amúgy palettét használok,még sosem lett kék árnyaltú,amikor kékesfeketét vettem az is csak 2hétig maradt benne
2/3 anonim válasza:
lehet kapni kékesfeketét, rubintfeketét (ez vöröses árnyalat), de ami neked kell az az ében fekete, ez csak szimplán fekete.
3/3 anonim válasza:
Fodrászkellékesben érdemes venni, ott normálisan vannak a színárnyalatok számozva. Az 1.0 az a fekete, semmi kék nincs benne. A sötétbarna az fényben látszik hogy barna, de ha ez is megfelel akkor ezt válaszd, mert kíméletesebb a hajhoz. A fekete színanyag a legkárosabb, a sötétbarnában nincs olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!