A középső képen láthatót szeretném. Kb olyan színű a hajam (csak nekem a hátam közepéig ér) és anyum engedné is. Apum nem engedi! (Szüleim nem élnek együt) Mindenhol azt hallottam hogy nem roncsolja a hajat és hogy nagyon egyszerű használni. Állítólag nem lehet elrontani.
Erősen kétlem hogy nem lehet elrontani.. Apudat talán a tanulmányi eredményeiddel és a viselkedéseddel győzheted meg, hozzátenném szerintem fiatal vagy hozzá. Ha mégis belemegy inkább menj fodrászhoz!
2013. jún. 17. 15:30
2/10 anonim válasza:
az összes festék roncsolja valamennyire a hajat,kétlem hogy nem lehet elrontani mert barátnőmnek fodrász csinálta és olyan mintha egy b*szott nagy lenövés lenne a haján
kérdezd meg apudat hogy miért nem engedi,próbálj meg felajánlani valamit cserébe
2013. jún. 17. 15:54
3/10 anonim válasza:
Én megértem hogy tetszik neked a középső csaj haja, de az nem egy otthoni loreal festéssel lett ám olyan. Azt mesterfodrász csinálta, aki ért hozzá, mert az ilyen átmenetes szín nem megoldható otthon magadnak, alapból több színű festék is kell hozzá.
Ha te ezt a festéket felkennéd annyit érnél hogy lenne egy óriási lenövésed, jó esetben szőke, rossz esetben csak vörösre szívná le. És ez nem eltávolítható, csak ha levágod. És nagyon is roncsolja a hajat. Mint minden szőke hajfesték.
2013. jún. 18. 00:29
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azt hiszem le kell mondanom az ombre hajról.. :(
2013. jún. 18. 10:30
5/10 anonim válasza:
Mindenesetre próbáld megfűzni apudat...és ha megengedi akkor fordulj fodrászhoz...nekem együtt élnek a szüleim és apu a tetoválással volt így de mosogattam és megengedte... sok szerencsét.. :)
2013. jún. 22. 12:49
6/10 anonim válasza:
De persze én nem 13 vagyok.. :)
2013. jún. 22. 12:49
7/10 anonim válasza:
Szerintem is mondd meg neki ,hogy nagyon szeretnél egy kis változást a hajadon,és ez pont optimális, hisz ha nem hagyod rajta sokáig,alig látszik majd, éppcsak annyira , hogy úgy tűnjön; kiszívta a nap. Egyébként a képeken látható csajok haja,nem mesterfodrász segítségével készült,annál inkább photoshop,és képszerkeztők igénybe vételével. Én most csináltam meg,és nagyon tetszik! Remélem megtudod győzni apukád. Sok szerencsét!
2013. jún. 22. 15:53
8/10 A kérdező kommentje:
Természetesen én is csak olyan napszívta hatást szeretnék elérni.. Olyan természetest, mert régen olyan volt a hajam de bebarnult. :l Amúgy köszi a válaszokat. Még fontolóra veszem mit tegyek. :)
2013. jún. 25. 17:41
9/10 anonim válasza:
Azért nem olyan színű már a hajad, mert a kislányból éppen átléptél kiskamaszba. Ettől még nem kéne elkezdened a hajfestést, ráérsz roncsolni később is a hajad. Még jó, hogy apukád nem engedi!
2013. szept. 23. 23:08
10/10 anonim válasza:
Nem kell lemondani róla,csak egy jó fodrásznak kell megcsinálnia:) nem vagy szerintem fiatal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!