Szerintetek hogyan vágassam le a hajam? Milyen frizura állna jól?
2009. okt. 11. 12:11
1/5 anonim válasza:
Mivel kitakartad az arcod, így annyi mintha leírtad volna a mostani hajad!Ahhoz hogy mi állna jól látni kellene az arcodat, mivel a frizurádat nem a csempétekhez fogják nézni!Az arcodhoz kell hogy passzoljon a hajad!
2/5 anonim válasza:
Szerintem ez a fazon maradhatna, csak jóval rövidebben, hogy kevésbé legyen emos. Pl azt a hosszú frufrut minimum a felére le kéne nyisszantani.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Szerintem az előbbi linkből az első sor 5. állna jól.
5/5 anonim válasza:
Sztem egy jó fodrásznak kéne megnéznie és együtt eldöntenetek,mert egy fodrász azért csak jobban látja mi áll jól az arcformádhoz.Tudok egy jó pest fodrászt,benne még nem csalódtam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!