Lányok, ti miért, milyen okból festetitek a hajatokat?
Én 18 éves vagyok, de azért festetem a hajam, mert nagyon meg vagyok elégedve ezzel a mostani hajszínnel. Mindig is ilyet akartam (de azért nem 15 évesen festettem be mondjuk)
Nagyon szeretem, mert passzol az egyéniségemhez.
Nekem nagyon korán elkezdett őszülni a hajam, már 16 évesen, állítólag azért, mert túlműködik a pajzsmirigyem. Így kénytelen vagyok befesteni, mert nagyon zavar. :S
20/L
unatkozó ananász :)
én is uncsi barnáról váltottam vörösre :D (már írtam ide) sokkal klasszabb :D
Nekem először az alja (nem a hajvég, az alsóbb tincsek, több mint a fele az összes hajamnak) volt sötétvörös, a teteje maradt barna, mert egyébként szeretem az eredeti hajszínem.. Aztán a vörös rész lett élénkpiros, ott már szőkítéssel. ez eléggé tönkretette, fél év után sötétbarnára ment vissza, ez volt két hónapja, mostanra az a rész rézszínű, mivel ugye kifakult a sötétbarna festék, alatta meg élénkpiros van. Amikor a 'visszabarnulásom' volt, akkor felnyirattam a hajam egyik oldalt, és az a rész kék lett, most éppen olyan.
13 évesen kezdtem, most 15 vagyok, és azért festem, mert illik a stílusomhoz, sok midnent látok, amit ki szeretnék próbálni a hajammal, és izgalmasnak tartom, hogy ennyi mindent csinálhatok vele. Meg aztán, inkább 15 évesen legyen kék a hajam, mint 25, habár ki tudja mi lesz akkor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!