Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van valami speckós kezelése...

Van valami speckós kezelése ápolása az ázsiai póthajnak?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert hallottam hogy másképp kell bánni vele mint az európaival...
2009. okt. 10. 20:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem ázsiai haj van felvarrva már több,mint egy hónapja.40 cm-es fekete.Nekem az tökéletes a sötét vastag szálú saját hajamhoz.Sok helyen azt olvastam,hogy az ázsiai haj hamar tönkremegy,kócolódik,gubancolódik,sprőd lesz,de ezekre mindig rácáfolok.Az enyém nagyon jó minőségű,könnyen kezelhető,hajmosás után is egyenes marad,max nagyon enyhe hullám fordulhat elő benne,de inkább egyenes,szép fényes.Használok rá hajpakolást,kristályszérumot,disznősörte hajkefével fésülöm,nem szárítom,nem vasalom.Amúgy használtam vettem,de ígyis nagyon szép.Szóval nagyon meg vagyok vele elégedve.Szerintem nagyon különleges kezelést nem igényel,de vigyázni kell rá.:) Az enyém nagyon szép:)
2010. jún. 29. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!