Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mehetek strandra? Mi a megoldás?

Mehetek strandra? Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Már előre félek, hogy itt a nyár meg minden, mert utálok strandra menni. Kicsi gyerekkorom óta rendszeresen sportolok, egészségesen étkezem és sok vizet is iszom, mégis 11 (!) éves koromban elöntöttek a nagy piros (majd fehér) csíkok a combomon, a lábszáramon és a fenekemen. Alig merek kimenni a strandra, mert látszik nagyon. Azon gondolkoztam, hogy felvennék egy beach short-ot, amiben fürdeni is lehet, de az nagyon nem nőies.... :( Ti mit csináltok, ha van egy striátok? Nekem vajon mitől van, mitől fog csökkeni a számuk?

2013. jún. 14. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem ennél jóval több és rondább bőrhibám van, de ez a kutyát sem érdekli a strandon, szóval nem kell emiatt aggódni. Senki nem tökéletes. Ha rendszeresen sportolsz gondolom jó alakod lehet, szóval a csíkok senkit nem fognak érdekelni.
2013. jún. 14. 19:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Legtöbbször genetikai a dolog,ilyen idős korban a növés következtében nem tud megfelelően alkalmazkodni a bőröd,ezért szétszakad. Nekem is ugyanez volt. Eltüntetni nem lehet,max picit néha halványabb. Menj nyugodtan strandra,ne vegyél fel rá semmit,hogy eltakard,mert pl nekem,ha barnul egy kicsit a napon,akkor sokkal kevésbé látszik. Nem tudod befolyásolni a számukat,fogadd el magad így,ahogy vagy,mert hidd el,csak téged zavar. Max kíváncsiságból megkérdezik,hogy mitől szakadtál így szét,de senki nem gondolja,hogy csúnya,vagy,hogy ront az összképen. Én évekig stresszeltem rajta,aztán végül akkor fogadtam el magam teljesen,amikor az első komoly barátom megmutatta,hogy neki is van bőven, és közölte,hogy gyönyörű vagyok minden striával együtt.

22/N

2013. jún. 14. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak, kívül a combomon és belül a combomon is, derekamon, nekem inkább lilás színű így mégjobban látszik, de lesz@rom :) nem azért megyek strandra, hogy mindnekinek megfeleljek és tetszem. Fogadd el magad ennyi az egész. Az ott van és ott is marad jobb ha megbékélsz vele.
2013. jún. 15. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!