Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrtelen lábú srác rövid...

Szőrtelen lábú srác rövid farmersortban. Vélemény?

Figyelt kérdés

Kép itt:

[link]

2013. jún. 14. 00:38
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket,s képen egyébként én magam vagyok látható.
2013. jún. 22. 02:51
 22/25 anonim ***** válasza:
Hogy hívják ezt a szexi lány?? Nem tudja valaki? Jók a lábai ;)
2013. jún. 22. 20:48
 23/25 anonim ***** válasza:
jahh hogy srác.. upsz akkor nem szóltam xD
2013. jún. 22. 20:48
 24/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a sort egy kicsit rövid fiúknak, de ha 8-10 centivel hosszabb lenne, az már tökéletes lenne. Olyan combközépig, vagy picit lejjebb érő már jó. :) Amúgy ha jól látom, ez egy testhezállóbb, szűkebb fazon, ami tök jó, de picit lehetne hosszabb. Bár látni kéne akkor amikor állsz.

Azzal pedig hogy szőrteleníted a karod és a lábad semmi baj nincs, látszik, hogy igényes vagy magadra. Sok csajnak is bejön, ha egy fiú mindenütt teljesen leszőrteleníti magát. :) Ráadásul főleg így nyáron sokkal kényelmesebb, szellősebb csupasz lábbal. :)

2013. jún. 27. 10:39
 25/25 anonim ***** válasza:
Neeee! Ez egyáltalán nem férfias. Az oké, hogy intim tájékon, és a hónalját szőrtelenítse, de a lábát semmiképpen se!
2013. aug. 9. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!