Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok! Elrontották az ombre...

Csajok! Elrontották az ombre festést, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eredeti hajszínem mély,sötét barna. Soha nem volt festve, kiakartam próbálni ezt az új módszert. Egyáltalán nem olyan színe lett mint amit szerettem volna, inkább narancssárgás barna lett FELÜL!!! mert melircsíkokat tett a fejem tetejére a fodrászom -.-" Nagyon csúnya, ha lófarokba kötöm, akkor a szín nem passzol, és ahol melírcsíkos ott van egy vonal ha felkötöm a hajam. Ha középen választom el akkor felemás színű a két oldal.

Van valami módszer amivel legalább a tetején visszanyerhetném az eredeti hajszínt? Vagy ha egyszínűre festetném, akkor a melírozott részeken is befogná a festék? lehetőleg olcsóbb megoldás érdekelne, mert most hagytam ott 6500Ft-ot, a.... semmiért.

Segítsetek kérlek!

2013. jún. 13. 19:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
képet tudsz esetleg küldeni? nem igazán értem, hogy az ombre-től hogy jutott el a fodrász a melírig, főleg felül a hajtőnél (ha jól értelmeztem a kérdést). Egy kép sokat segítene.
2013. jún. 13. 19:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérj meg valakit hogy csak a melírtincseket fesse be valami ápoló hajfestékkel :)
2013. jún. 13. 19:23
 3/13 A kérdező kommentje:

[link]

:/

2013. jún. 13. 19:24
 4/13 A kérdező kommentje:
de a fodrász eltudja úgy találni a színt, hogy olyan legyen mint az eredeti? ez borzasztó...
2013. jún. 13. 19:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
én igazábol rosszabra számitottam ,mint ahogy leirtad.Menj el a fodrászhoz hogy fesse be a melircsikokat olyanra mint a hajad,de ezt simán vissza lehet festeni .
2013. jún. 13. 19:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ombre és a melir nemugyanaz...Akkor most mit szerettél volna egyántalán?
2013. jún. 13. 19:32
 7/13 A kérdező kommentje:

Mindenképp elmegyek befestetni, remélem sikerül.

Egyébként OMBRE festést szerettem volna, de a fodrász javasolta,hogy felül legyenek így "melírcsíkok"... hát nem jött össze!

És akkor a melírcsíkos részt befogja majd a hajfesték?

Köszönöm a válaszokat!

2013. jún. 13. 19:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

fodrászok és az elképesztő ötleteik..

amugy szerezz vmi sötétbarna festéket és fessétek be otthon.

2013. jún. 13. 19:44
 9/13 anonim ***** válasza:

A kép alapján szerintem egyáltalán nem vészes ;)

Amúgy nemhinném hogy egyszínűre befedi a melírokat is, valamennyi színkülönbség biztosan lesz, de az nem biztos hogy rosszul fog kinézni. :)

2013. jún. 13. 21:21
 10/13 anonim ***** válasza:
White hair szalonokban nagyon szépen ki tudnak javítani elcseszett festéseket is.
2013. jún. 13. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!