Csajok! Elrontották az ombre festést, mit tegyek?
Eredeti hajszínem mély,sötét barna. Soha nem volt festve, kiakartam próbálni ezt az új módszert. Egyáltalán nem olyan színe lett mint amit szerettem volna, inkább narancssárgás barna lett FELÜL!!! mert melircsíkokat tett a fejem tetejére a fodrászom -.-" Nagyon csúnya, ha lófarokba kötöm, akkor a szín nem passzol, és ahol melírcsíkos ott van egy vonal ha felkötöm a hajam. Ha középen választom el akkor felemás színű a két oldal.
Van valami módszer amivel legalább a tetején visszanyerhetném az eredeti hajszínt? Vagy ha egyszínűre festetném, akkor a melírozott részeken is befogná a festék? lehetőleg olcsóbb megoldás érdekelne, mert most hagytam ott 6500Ft-ot, a.... semmiért.
Segítsetek kérlek!
Mindenképp elmegyek befestetni, remélem sikerül.
Egyébként OMBRE festést szerettem volna, de a fodrász javasolta,hogy felül legyenek így "melírcsíkok"... hát nem jött össze!
És akkor a melírcsíkos részt befogja majd a hajfesték?
Köszönöm a válaszokat!
fodrászok és az elképesztő ötleteik..
amugy szerezz vmi sötétbarna festéket és fessétek be otthon.
A kép alapján szerintem egyáltalán nem vészes ;)
Amúgy nemhinném hogy egyszínűre befedi a melírokat is, valamennyi színkülönbség biztosan lesz, de az nem biztos hogy rosszul fog kinézni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!