Gyantázás 1 hétig bírja?
Ha elötte borotváltad, akkor nem csodálkozz, megerösödött töle a ször és ezért idöbe telik, mire a gyantázással rendesen sima marad.
Elöször is ha borostás, akkor valamit nagyon nem jól csináltál, mert a gyanta kihúzza a szötszálakat, nem pedig leszakitja. Márpedig szúrós-borostás csak akkor lesz, ha a szörszálak leszakadnak és nem kijönnek.
Valószinüleg elötte be kellett vona áztatni a börödet, hogy fellazuljon.
De ettöl függetlenül erös szálú szörnél eleinte hamarébb visszanö, viszont minden gyantázással (mármit ha nem letépi a szört, hanem kihúzza) egyre vékonyabb szálú és gyöngébb növésü lesz. Egy idö múlva tényleg 3-6 hétig is sima marad a böröd.
Szerintem pár alkalommal jobb lenne kozmetikussal csináltatni, mert neki több a tapasztalata, és csak akkor kezdeni otthon kisérletezni, ha már vékonyabb lett a ször.
Nekem ha kozmetikus gyantáz az több mint egy hónapig sima.epilálógéppel kb olyan 3-4 hét simaság,az tuti.
Hány éves vagy?
21
"a nemi szervemnél és a hónaljamnál a bőrt szedte le a szőr ott maradt. "
Ebböl egyértelmü, hogy valamit nagyon nem jól csináltál, és ezért is megérné a kozmetikus, mert ott meg tudod figyelni, hogy mit hogy csinál.
Az én kozmetikusom 2700ért gyantáz teljes lábat és teljes kezet .... Szóval szerintem megéri kipróbálnod :)
amúgy 2. Voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!