Borotválkozás utáni kipattogzás (nem intim), fájó borotválás?
Sziasztok.
A problémám az, hogy a lábszáram nagyon csúnyán kipattog borotválkozás után, kis vérző pöttyök jelennek meg. Mindig kádban borotválkozok,jól felpuhított bőrrel,de még így is előfordul,hogy szó szerint fáj, ahogy végighúzom a lábamon a borotvát. Mindent kipróbáltam már: borotvazselé/hab,ápoló krém, hintőpor, teafaszappan, arcszesz,stb. egyik sem segített. Mit ajánlanátok?
köszi! mint mondtam, már sok borotvát kipróbáltam, és nem életlenek.
a bőr áztatással kapcsolatban nem tudom mit gondoljak, egyébként magától nem puhul meg,és még jobban fáj :/ akkor te hogy cisnálnád?
Én csak simán tus alatt szoktam, tusfürdővel bekenem, és úgy borotválom, folyamatosan leöblítve.
Esetleg még próbáld meg azt, hogy miután leszedted a szőrt, hideg vízzel öblítsd le a lábad, és óvatosan törölgesd meg.
Én utána nem szeretek (közvetlenül) hidratálni, mert nekem attól pattog ki, ha dörzsölöm.
ma a következőt tettem, és úgy néz ki,bevált,de erről majd 2-3 nap múlva újra nyilatkozom:
nem áztattam a lábam, ahogy tanácsoltátok, ellenben megradíroztam, így felpuhult annyira, hogy ne legyen érvágás végigmenni rajta borotvával. ezután felhabosítottam rajta a tusfürdőt, leborotváltam, langyos vízzel leöblítettem. bekentem teafa szappannal, dörzsiztem kicsit,majd megint leöblítettem. szárazra töröltem, s vékonyan bekentem neogranormonnal.
elég körülményes, de perpillanat magához képes elég emberien néz ki. szóval ezúton köszönöm a sok tanácsot, igyekeztem mindegyikből kiemelni a számomra használhatót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!