Só szappan külsőleg? Kinek vált be, hogyan használtátok?
A sószappannal elhagyhatod a krémeket, sőt nem is szabad utána krémezni. MAx. olajat, de azt is csak ha nagyon muszáj.
Ha kicsit feszül a bőröd, akkor is várj pár percet, és el fog múlni.
Nekem nagyon gyengén csípett, egyáltalán nem fájt, és 1-2 perc után el is múlt.
Nagyon sok mindenre jó, utánaolvastál?
Igen, de én most kifejezetten a hátamra szeretném használni. Valamiért csak a hátam felső része, a szárnyaimnál nagyon pattanásos, arra használnám.
Neked mennyi idő után volt látványos a használat? Napi szinten használtad?
Jól tudom, hogy arca is lehet használni?
Én nem használom naponta, meg más dolgokat is használok, mert nemrég tértem át a natúrkozmetikumokra.
Mindenemet lecseréltem, ennek annyi hátránya van csak, hogy nem tudom, minek a hatására van javulás. :)
A hátam teteje nekem is pattis. Oda is jó, de természetesen arcra is.
A gyógynövényes az konkrétan nem tudom mi, biobolt lenne?
Ott van. Neera sószappan kb. 700 ft, a Himalájai 1000-1100, de ez van a drogériákban is.
Gyógynövényes az ilyen gyógyteák meg ilyesmik vannak ott, ételallergiásoknak/érzékenyeknek lisztek, hasonlók.
Valami biobolt szerű azt hiszem, igen(:
Nekem pár hete vett anya sószappant, pár napja használom, viszont a bőrömet még mindig nagyon marja...pedig pár nap alatt elvileg hozzá kéne szoknia a bőrnek a sószappanhoz..
Egyébként én úgy csináltam, hogy az arcomat és a sószappant is bevizeztem és az arcomat átdörzsöltem vele, de nem erősen, aztán megvártam, amíg megszáradt és elvileg a sódarabokat le kellett volna seperni az arcomról, de én akármit csináltam velük, nem jöttek le, szóval vízzel lemostam...
A másik meg az, hogy anyám mondta, hogy ekcémás bőrre is jó lehet, ezért a kezemet bekentem vele és hát valami rohadt fájdalmas volt, teljesen kimarta, főleg a jobb kezemet, a jobb kezem egy kicsit be is dagadt és tűzforró volt...ráadásul annyira kiszárította, hogy olyan lett a bőr a kezemen, mint a fakéreg, és még megmozdítani se tudtam, mert már attól is fájt..nagyon durva volt, vagy fél óráig kenegettem testápolóval, mire elmúlt.
Szóval ha neked is érzékeny a bőröd, inkább ne használj sószappant, mert csak rosszabb lesz :/
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!