Az Avon termékek se nem jó minőségűek, se nem egészségesek. Mégis miért veszi sok ember?
Az összes Avon parfüm béna, olyan amit WC-ben tudok elképzelni illatosítóként. Nem is tartósak. A körömlakkok nem jók, a krémek samponok és tusfürdők teli vannak színezék-és illatanyagokkal, kőolajszármazékokkal, de ha mindez nem is érdekelne, akkor is gyanús, hogy mindegyik vagy 20 összetevőből van,amire őszintén nem értem mi szükség. Szinte mind káros anyag, szárítják a bőrt stb.
Az ára mindnek jó, nem tagadom, meg úgy általában színes minden, trendi és megtalálod,amit keresel, egy buli erejéig talán rajtad is maradnak a dolgok, de őszintén nem tudok más pozitív dolgok felhozni mellettük.
Az újság csapnivaló, előnytelen képek, béna modellek. Egyedül a virágkompozíciók szoktak tetszeni benne.
Én azt nem értem, 10-es, hogy miért akarsz erről meggyőzni? Ne haragudj ezért, de engem nem érdekel, neked mi teszi tönkre a bőröd, ha az enyém szép tőle.
Nem fogunk egyetlen márkában megegyezni, mert mindenkinek egyedi a bőre. És nincs mindenki agymosva; én azt a terméket veszem meg, ami bejön, ami működik nálam. Akkor is, ha 3000 forint, akkor is, ha 300.
"Nekem az avonos termékek 2 nap alatt sok kárt okoztak a bőrömben"
TermékEK? Hányat kentél egyszerre az arcodra?
Arctej vagy tonik, nem mindegy, és emlékezhetnél, hogy ne vedd újra, vagy a krémmánián megírhatnád, hogy mitől lett rossz.
Csak mert úgy írtad az "avonos termékeket", mintha több, mint a fele katalógust próbáltad volna, és rossz lenne.
Gondoltam, pontosíthatnál, hogy ClearSkin volt-e, vagy Planet Spa, Avon Solutions...
Nem kell drámázni, csak az "avonos termék" annyi márkát takar, hogy gondoltam, megírod, melyik ez a sz@r krém, hogy ne vegyük meg.
De ez olyan, mintha én azt mondanám, hogy a gyógyszertáros krémtől kiütéseim lettek, és az lehet Vichy, Bioderma, La Roche-Posay, Avene, meg húsz másik.
Nekem volt olyan drágább Anew-s krém, amitől csillogott a fejem, mint egy diszkógömb, viszont egy olcsó Naturals lemosó meg szerintem a legjobb a világon. Akkor most mondhatom, hogy az Avon-os cuccok nagyon jók, de nagyon rosszak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!