Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az Avon termékek se nem jó...

Az Avon termékek se nem jó minőségűek, se nem egészségesek. Mégis miért veszi sok ember?

Figyelt kérdés

Az összes Avon parfüm béna, olyan amit WC-ben tudok elképzelni illatosítóként. Nem is tartósak. A körömlakkok nem jók, a krémek samponok és tusfürdők teli vannak színezék-és illatanyagokkal, kőolajszármazékokkal, de ha mindez nem is érdekelne, akkor is gyanús, hogy mindegyik vagy 20 összetevőből van,amire őszintén nem értem mi szükség. Szinte mind káros anyag, szárítják a bőrt stb.

Az ára mindnek jó, nem tagadom, meg úgy általában színes minden, trendi és megtalálod,amit keresel, egy buli erejéig talán rajtad is maradnak a dolgok, de őszintén nem tudok más pozitív dolgok felhozni mellettük.

Az újság csapnivaló, előnytelen képek, béna modellek. Egyedül a virágkompozíciók szoktak tetszeni benne.

2013. jún. 12. 21:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Elismerem, hogy van igazság a mondataidban, kedves utolsó, sőt elárulom, hogy sószappanom, shea vajam és jó néhány Alverde termékem is van itthon, ezek valóban még a megfizethetőbb kategóriába tartoznak, de van ellenpélda is. Szóval nem utasítom én el a natúr termékeket,de ha néha megkívánok egy Balea vagy Avon tusfürdőt, akkor azt fogom megvenni összetevőtől függetlenül, szerintem ennyi belefér. Én nem vagyok egy INCI lista nézegetős nő, ha valami megtetszik és megfizethető, akkor megveszem. Egyet értek,ha azt mondod, ez nem tudatos vásárlás és életmód, de amíg beválik és nem érzem a hátrányait, nem teszi tönkre a bőröm valami, addig nem hiszem, hogy megváltozna a hozzáállásom.
2013. jún. 13. 15:33
 12/20 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, 10-es, hogy miért akarsz erről meggyőzni? Ne haragudj ezért, de engem nem érdekel, neked mi teszi tönkre a bőröd, ha az enyém szép tőle.

Nem fogunk egyetlen márkában megegyezni, mert mindenkinek egyedi a bőre. És nincs mindenki agymosva; én azt a terméket veszem meg, ami bejön, ami működik nálam. Akkor is, ha 3000 forint, akkor is, ha 300.

2013. jún. 13. 23:41
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem az avonos termékek 2 nap alatt sok kárt okoztak a bőrömben.... piros lett az egész arcom és rettenetesen fájt. (Egyébként szerintem nem kell feltétlenül sokat költeni a szépségre/egészségre....ha megfelelően étkezel és alszol már az rengeteget ér.)
2013. nov. 8. 23:45
 14/20 anonim ***** válasza:

"Nekem az avonos termékek 2 nap alatt sok kárt okoztak a bőrömben"

TermékEK? Hányat kentél egyszerre az arcodra?

2013. nov. 9. 15:14
 15/20 anonim ***** válasza:
Arctejet vagy tonikot (nem emlékszem) és arckrémet.
2013. nov. 9. 16:50
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom, te hogy vagy vele, de én egyszerre egyet szoktam.
2013. nov. 9. 16:51
 17/20 anonim ***** válasza:

Arctej vagy tonik, nem mindegy, és emlékezhetnél, hogy ne vedd újra, vagy a krémmánián megírhatnád, hogy mitől lett rossz.

Csak mert úgy írtad az "avonos termékeket", mintha több, mint a fele katalógust próbáltad volna, és rossz lenne.

Gondoltam, pontosíthatnál, hogy ClearSkin volt-e, vagy Planet Spa, Avon Solutions...

2013. nov. 9. 17:21
 18/20 anonim ***** válasza:
Hú, azért ne kövezz meg :D legalább egy éve volt, nem emlékszem a nevekre :)
2013. nov. 9. 23:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Jól emlékszem sajnos, és azóta semmilyen avon terméket nem vettem (minek erőltetni), és szégyen szemre nem tudtam eddig, hogy létezik "krémmánia".
2013. nov. 10. 00:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem kell drámázni, csak az "avonos termék" annyi márkát takar, hogy gondoltam, megírod, melyik ez a sz@r krém, hogy ne vegyük meg.

De ez olyan, mintha én azt mondanám, hogy a gyógyszertáros krémtől kiütéseim lettek, és az lehet Vichy, Bioderma, La Roche-Posay, Avene, meg húsz másik.

Nekem volt olyan drágább Anew-s krém, amitől csillogott a fejem, mint egy diszkógömb, viszont egy olcsó Naturals lemosó meg szerintem a legjobb a világon. Akkor most mondhatom, hogy az Avon-os cuccok nagyon jók, de nagyon rosszak?

2013. nov. 10. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!