Mit tudok kezdeni ezzel a pirosodással? Nagyon rossz.
Figyelt kérdés
Bármi van,csak egy kicsit melegem van,vahy csak úgy ,vagy kimegyek kb 2 percre a napra akkor teljesen kipirosodom...nyáron is nem barnul le egyenletesen mert az orrom meg az orrom melletti pofi rész vörös...mit tudok kezdeni vele?valami krém vagy valami?2013. jún. 12. 15:51
1/5 anonim válasza:
Nekem a Bioderma Sensibio Light nevű krém segített, isteni jó az a cucc! :)
2/5 A kérdező kommentje:
a bőrtípusom:normál,helyenként zsíros (azokon a helyeken ahol kipirosodom)
2013. jún. 12. 16:43
3/5 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele ahogy te, tiszta piros az arcom ha melegem van vagy néha akkor is ha nincs... színezett hidratálót használok ami elfedi (Essence Pureskin). Más megoldást még nem találtam.
4/5 A kérdező kommentje:
én is használom a pure skint..bár én nagyon nagyon izzadós vagyok az arcomon is(erre is jó lenne egy megoldás) ezért ha rajtam van nem sokára le is izzadom:/
2013. jún. 12. 17:11
5/5 anonim válasza:
Nekem hasonló problémám van. A hidegre ugyanez a reakció. Hideg-meleg allergiád van. Általában együtt van a kettő, addig örülj, míg csak az egyik van neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!