Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk! Ti mivel szőrtelenítitek...

Fiúk! Ti mivel szőrtelenítitek a mellkasotok?

Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 22:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Az tényleg sokkal igényesebb, ha leborotválod a mellkasodat, tele lesz undorító pattanásokkal meg benövésekkel.

Arról nem beszélve, hogy felül olyan vagy mint egy meztelencsiga, alul meg tiszta szőr a lábad. Ha meg azt is borotválod, akkor már csinálj szilikonmelleket is.

2013. jún. 10. 23:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, bocs ,hogy nőként szólok a témához, de azt hiszem szőrtelenítésben van némi tapasztatom.

A következő lehetőségeid vannak:

- borotva, kicsi a hatásfoka, pár múlva már borostás leszel+szőrbenövés+pattanás(lehet) Én nem javallom és szőrszálaid is egyre erősődnek, idős korodra már falat vakarhatsz a mellkasoddal

- intim szőrtelenítő krémek. Sokféle van van amelyik használ és van amelyik nem. Előtte végez allergia tesztet, hogy nem-e lesz tőle az egész mellkasod gyulladt.

- epilátor, eleinte fájdalmas lesz de idővel jól fogod bírni. Itt probléma az lehet, hogy a szőrszálak helyén piros pöttyök maradnak. Valakinek nem bírja a bőre vagy rosszul szedi.

- gyanta. Szintén fájdalmas és ugyanazok a veszélyek mint az epilálásnál.

Utóbbi 2 módszer azért jobb mert idővel ritkulhat a szőr és nem lesz erős borostád. Viszont ahhoz hogy alkalmazd őket azért úgy fél centis szőrnek nőnie kell.

Személyes vélemény: én szeretem ha férfi "természetes". Nem gondolom igénytelenségnek, hogy nem gyantáztatja magát. Plusz a férfi nemi tájékon való szőrtelenítés sok rizikóval jár pl. meddőséghez is vezethet. Én azt mondom felesleges senki ne kínozza magát.

Nálam az ápolatlanság ott kezdődik, hogyha valaki nem fürdik, nem mos hajat és nincs meg a megfelelő szájhigiéniája + szakadt, büdös, foltos a ruhája. E igénytelen. A többi ízlés és divat dolga.

2013. jún. 11. 09:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Én borotválom,vagy testszőrnyírózom ha már nagyobb.
2013. jún. 13. 05:49
 14/14 DeeJay B. Atti válasza:
Semmivel. Néha-néha rövidebbre nyírom ha túl hosszú, ennyi. Nem tudnám elképzelni magam szőrtelen mellkassal. Én így érzem jól magam és az se érdekel, hogy a csajok 90 százalékának nem tetszik.
2015. aug. 11. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!