Van valami tabletta vagy kapszula amit ha szedek gyorsabban nő a hajam? Nem vitaminra gondolok!
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 20:31
1/2 anonim válasza:
Milyen tablettára gondolsz? A haj akkor nő és lesz egészséges ha megfelelően fel vannak töltve a vitamin és ásványi anyag készletek a szervezetedben. És persze ha megfelelő a hajhagymák vérellátása, ezen fejmasszázs segíthet. Más nincs.
2/2 anonim válasza:
Mi lehet az, ami kapszula, de nem vitamin???
Ilyen nincs!
Én Biovannét szedtem, de be kell látnom, hogy azért választottam, meg azért drága, mert reklámozzák. Aztán utánanéztem, és van ennél jobb, ami jóval olcsóbb is.
A dm saját márkás terméke, Das Gesunde Plus Haar Vital Komplex, remélem jól írtam le.
3 napja vettem, épp akciós, 60 db, 799 ft.
Napi 1 db kell, tehát 800 ft-ért ez 2 havi adag!
Kifejezetten hajra való, de a körmön és a bőrön is sokat segít.
Olvasd el a krémmánián a tapasztalatokat, sok véálemény van, és nagyon pozitívak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!