Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szép göndör hajat milyen...

Szép göndör hajat milyen hajsütővel lehet csinálni, hogy benne is maradjon sokáig?

Figyelt kérdés
Régebben hajvasalómmal próbáltam de vagy 1 óra után már elkezd kijönni..mivel lehet szép fürtöket csinálni hogy megmaradjon? Azt hallottam, hogy a kúp alakú hajsütő jó..tapasztalatok?
2013. jún. 10. 18:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy amellett, hogy borzasztóan roncsolja a hajadat, még csak nem is tartósak... Egyik hajsütővas sem.

Amit javasolnék, hogy nézz körül youtube-on a 'no heat curls' videók között, azok kíméletesek és pár napig is tartanak. Én személyesen inkább befonom francia fonással hajmosás után, abban alszom és gyönyörű loknikat tudsz így készíteni. Nem szoktam rögzíteni sem (lakk, wax, ilyesmik), mivel ezek nélkül is tart, pedig 4-5 naponta mosok hajat, azt sem amiatt, mert már kócos vagy kisimult a hajam...hanem mert muszáj :)

2013. jún. 10. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!