A vállig érő haj rövidnek számít?
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 09:38
1/7 anonim válasza:
középhosszú.
se nem rövid, se nem hosszú.
2/7 A kérdező kommentje:
most vágattam le és egyszerűen nem tudok vele megbékélni. Sajnos muszáj volt már mert nagyon el volt törve kb 15 cm vágott belőle. Utálom. és nem tudok megbékélni magammal, utálok a tükörbe nézni és állandóan felkötöm. Most fogok szóbelizni és oda is tuti felkötöm, nagyon sz*rul nézek ki :(
2013. jún. 10. 09:56
3/7 anonim válasza:
hajráfot próbáltál már?
feldobja a hajat, és teljesen más lesz.
van egy csomó színben, díszekkel, és már kb. 200 ft-tól kapható.
mellesleg nem töri a hajat, mint a hajgumik v csatok, így egészséges marad a hajad, miközben újra megnő.
4/7 anonim válasza:
Nem, közepesnek.
Nem csak az a bajod vele, hogy nem jó a fazon? Ez a hossz a legjobban variálható és kezelhető általban, rengeteg fazon, forma, lehetőség van benne.
Ha mindig felkötöd, ne lepődj meg, hogy törik.
5/7 A kérdező kommentje:
mindig is utáltam felkötni. De basszus annyira nem tetszik hogy inkább felkötöm, nem is akarok nagyon kimozdulni itthonról. Félek hogy mit szólnak a többiek ha meglátnak. Mindig is a hosszú haj tetszett. Jó hát itthon azt mondják hogy jól áll, de nekem nagyon nem tetszik.
2013. jún. 10. 10:31
6/7 anonim válasza:
Jó, azért ne hisztériázd már túl... Majd megnő, addig meg találj ki különböző frizurákat belőle, annyi a lehetőség...
7/7 A kérdező kommentje:
Nem akarom én túl hisztizni a dolgokat, de lehet hogy ezt teszem egy kicsit. igazából az a bajom hogy nagyon nem vagyok magammal megelégedve és hát a hajam volt az egyetlen ami valami önbizalmat adott, ráadásul úgy érzem hogy úgy nézek ki most mint egy 5 éves kislány :(
2013. jún. 10. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!