Fiuk lányok! Milyen szinű és formáju haj illene nekem?
Figyelt kérdés
szoval fehér az arcom,telt piros a szám,és vékonyvagyok.
most a hajam félhosszu és fekete,barna melirral.
irjatok nyugodtan hajkombináciokat is
2009. okt. 8. 21:49
11/19 anonim válasza:
Nekem tetszel így ahogy vagy. 22f
12/19 anonim válasza:
22:07es vagyok, szerintem jó így ahogy van a hajad, ne változtass rajta, így szép vagy.
13/19 anonim válasza:
Szerintem vágass frufrut, mert elég magasnak tűnik a homlokod, azzal még szebb lennél. Haj színben meg valami szép csoki barna. Vagy a természetes hajszíned. Amúgy telt piros a szád? Szerintem átlagos szájszíne van. Olyan rózsaszínes halvány.. De ez a szín jól is áll.
14/19 A kérdező kommentje:
van frufrum csak ott fel van csatolva :)
2009. okt. 10. 18:07
15/19 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan engedd ki a frufrud.
Én a helyedben egy lágy csokibarna színt festetnék magamnak, mert az nem keményítené meg annyira a vonásid, mint ez a fekete.
16/19 anonim válasza:
-sötét, kékesfekete
-kávébarna
-világosbarna-szőke melírral
szerintem ezek:) de a vörös és világosszőke ami semmiképp ne
17/19 anonim válasza:
Szerintem is legyen sötét barna szinű és vállig érő. :)
18/19 anonim válasza:
Szia, fodrász vagyok, és első ránézésre én barnára festeném a hajad, valami szép meleg színűre, frufrut vágnék neked, mert magas a homlokod, a hajad hosszából sokat nem vágnék, csak megigazítanám, és kivasalnám. A fekete természetellenesnek hat az arcodon.
19/19 anonim válasza:
Szia fodrász vagyok! A fekete haj nem áll jól, mert természetellenesek hat nálad, inkább egy melegebb árnyalatú barnát választanék, frufrut vágnék, mert magas a homlokod, és a hajadat is megigazítanám, nem sokat vágnék a hosszából, lépcsőzetesre vágnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!