A szemöldököt ellehet rontani egy életre?
Figyelt kérdés
Mármint arra gondolok, hogy annyiszor kiszedjük hogy nem nő vissza...2009. okt. 8. 21:28
1/7 anonim válasza:
A szemöldököd akárhogyan is szeded mindig visszanő.
De viszont az alakját eléggé el tudod baszni..
Akkor egy év..
2/7 anonim válasza:
Ez hülyeség! Hugom, anyukám is abban az időszakban szedte, hogy nem nőtt vissza. 1 éve tetováltattak mindketten...
3/7 anonim válasza:
van akiknek nagyon sokáig szedés után is visszanő teljesen, de van akiknek tényleg nem nő már aztán soha többet. ez egyénenként változik.
4/7 anonim válasza:
Hát igen van akinek visszanő ,van akinek nem de azért legyél vele óvatos mert lehet hogy kiszedsz egy erős szálat és nem nő vissza akkor már csak egy csak üresség fog tátongani ott ahol volt.
5/7 anonim válasza:
Jah, 20 év szedés után nem nő vissza.
Egyébként ha tetováltatod, azt el lehet rontani. De ha valaki elrontja a szedését, arra azért elég hamar rájön.
6/7 anonim válasza:
Az nem teljesen úgy van, hogy 20 év szedés után nem nő vissza. Én 23 éves vagyok, de nekem se nő. És igen elég csúnya, mert régebben vékonyabbra szedtem, de most már vagy két éve nem is szedtem remélve, hogy visszanő és vastagabb lehet. De nem. Úgyan olyan mint volt. :(
7/7 anonim válasza:
Mondjuk ha azt a belső,orr melletti részt kiszeded,akkor nehezen nő vissza és még szép is leszel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!