Epilátornak van valami "érzékeny területi feje", sokkal nyomja el a fájdalmat?
Tudna valaki informálni az epilátor használatáról kicsit bővebben és hogy hol hogyan, hol nem ajánlatos stb?
Minél drágább annál jobb, úgy értem egy 8 ezer forintosnál mitől jobb egy 20 ezer forintos?
Nézd, mind ugyanazt csinálja, megfogja a szőrt és kihúzza, ez sajnos fáj, ezt próbálták a fejlesztésekkel elnyomni. Van olyan, ami -nem tudom szakszerűen kifejezni- vezetékes, be kell, hogy legyen dugva, míg dolgozol és van, ami akkus/elemes. Ez kényelmi szempont szerintem, az utóbbi típus(ok) lényegesen drágább(ak) csak emiatt, ahogy néztem.
Lényegében valamennyit biztos segít a hűtős, légfúvós akármilyen epilátor, de elsőre másodszorra biztos, hogy fájni fog. Lábon nem annyira vészes, de nem is élvezetes nyilván. :D Bikinivonal hozható, ha elég kitartó vagy, hónalj is, bár többszöri nekifutásra, legalábbis saját tapasztalataim alapján. :)
Van olyan epilátor, aminek van ilyen feje, amit hónaljhoz, bikinivonalhoz kell feltenni, (nekem nincs) lehet hülyeséget mondok, de ahogy képen és videón láttam, ez annyit jelent, hogy nem ér a bőrödhöz az összes csipesz, hanem egyszerre csak a középső pár, gondolom így kevésbé fáj és könnyebben irányítható. :)
Szóval összefoglalva:
nem nyomja el sokkal,
bárhol használhatod, ahol elviseled (tűrőképesség függő),
nem feltétlen jobb csak mert drágább. (olvastam olyanról, aki falra mászott pl a vízben használatostól és ugyanúgy használta, mint a simát...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!