Még nem voltam szoliba, de szeretném kipróbálni? Először hány percre feküdjek be? És hogyan működik, ha zsetonos? Hogy nyílik az ajtaja?
Figyelt kérdés
2008. jún. 20. 09:41
1/6 anonim válasza:
Több féle szoli van. Erősebb, gyengébb. Ahova menni akarsz, ott mindenképp kérdezd meg mennyit javasolnak. Függ az alap bőrszínedtől is erősen. A továbbiakat (mit hogy kell csinálnod) pedig úgyis megmutatják neked, ha először mész.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Csak még kicsit izgulok..
2008. jún. 20. 10:58
3/6 anonim válasza:
Én ahányszor elindultam szolizni az első 3-4 alkalommal 5percre mentem, majd 10-ekre és utána max 15. Ha álló szoliba mész ott ugy nyílik az ajtó mint a szobádba, fekvőnél amikor bemész az ajtaja nyitva van, befekszel és van egy kis távkapcsoló szerű amin van több gomb is, de van egy lefelé és felfelé nyíl. A lefelével csukod le. Ha lejárt az idő magától felnyílik az ajtó, ha közbe baj van, a felfelé gombbal bármikor kinyithatod. A zseton lényegtelen, te kifizeted, a csaj(srác) meg bedobja neked a zsetont. Ahova én jártam, két helyre is, ott így volt. Neked nem kell a zsetonokkal foglalkoznod.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszike
2008. jún. 20. 15:24
5/6 A kérdező kommentje:
Ma voltam először, a csajszi nagyon segítőkész volt! (4 percre menem) nagyon tetszett! :D
2008. jún. 21. 22:38
6/6 anonim válasza:
Én már voltam olyan helyen ahol nekem kellett a zsetonokat bedobni, de úgylátom már tárgytalan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!