Melyek azok az ételek/italok, amelyek rendbe hozhatják a haj belső szerkezetét?
Azok a gyümölcsök és zöldségek , amelyekben megtalálható az a vitamin, amire a haj növekedéséhez szüksége van.
Most így meg nem mondom neked milyen vitaminok, de utánna járok, mert engem is érdekel.
De nagyon jó a természetes hajpakolás pl. az avokádó és a tojás én ezt is használok a balzsam melett.
A tojásnak nagyon jó fényesítő hatása van, az avokádóban rengeteg vitamin és nyomelem van, ami ha a hajadra kened felszívódik a hasjzálakon és a fejbőrőn keresztül és ezzel is táplálva kívülről a hajat.
Mert jól látod nem csak belül kell megadni a megfelelő tápanyagot a hajnak, hanem kívülről is.
Én az avokádó pakolást max. 3 óra hosszáig hagyom rajta és nagyon szépen felszívódik.
Szép fényes, puha, lágy, selymes tapintású a hajam , ajánlom mindenkinek.
Na igen és az avokádónak van egy nagyon jó tuljadonsága, hogy serkenti a haj növekedését. Igaz iső kell, de ha valaki rendszeresen használja a pakolást egy idő után van eredménye.
Tapasztalat :-)
A kérdésedre a válasz, hogy melyek azok az élemiszerek. Nos etr így nem tudsom megmondani :S
Azért remélem tudtam segíteni.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!