Zsíros hajra kinek mi/melyik sampon vált be a legjobban?
Gyógyszertárban lehet kapni a Plantur 39 nevűt. Elvileg menopauza kapujában álló idős nőknek ajánlják, de nekem így 25 évesen az ellenkező nemből nagyon bevált :DDD Sajnos drága, 3000Ft körül, de nagyon jól habzik, kevés kell belőle.
Korábban is működött nekem a koffein tartalmú samponokból több, de 6-9 hónap után mindegyikhez hozzászokott a fejbőröm és már nem volt annyira látványosan jó utána. Ezt viszont már több, mint 2 éve használom és még mindig tökéletes.
Amik beszoktak válni zsíros hajra:
- rozmaring
- csalán
- koffein (ez valakinél pont az ellenkezőjét éri el és még zsírosabb lesz)
De kezdheted normál samponnal is. Sokaknak azért ilyen gyorsan zsírosodó a hajuk, mert speciális készítményeket használnak rá. Tehát nem biztos, hogy az a jó, ha pont zsíros hajra valót használsz.
Én semmit nem merek ajánlani, mert ki kéne kísérletezni, hogy mi az ami neked jó. Ezen a létrán én is végig mentem, vagy 1000 sampont kipróbáltam.
Amit ne tégy: ne használj balzsamot ill. egyéb hajformázó/ápoló szereket, mert ettől is gyorsabban zsírosodhat.
Illetve hintőporral ki tudod tolni a hajmosást, mint száraz samponként használod.
Hát sajna normál samponnal is kísérleteztem és esküszöm egyik között sem fedeztem fel minimális változást sem:S
most találtam egy ilyet, ezt dícsérik nagyon:
Szerintem próbáld ki. Sajnos zsíros hajnál nincs csodaszer. :(
Ami a barátnőmnek bejött az nekem nem és ami nekem jött be az neki nem.
Ezért nem is merek semmit igazán ajánlani. :(
De átérzem a problémád, én is zsíros hajú voltam/vagyok.
Esetleg ezt is kipróbálhatod:
drogériákban lehet kapni, kb. 600 Ft. Viszont érdemes gyógyszertárban venned hozzá egy pipettát (pár 10 Ft), mert azzal sokkal könnyebben és egyenletesebben fel tudod vinni a fejbőrödre.
Én is sokáig küzdöttem a zsíros hajjal míg ki nem próbáltam a Médea sampont.
Az egyik kedvencem, sose hittem volna hogy egy 500Ft-os samponban mindent megtalálok amire szükségem van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!